İşte YouTubeyi reklamsız izleme Fırsatı


YouTubeyi Reklamsız izleme keyfi için para ödemek istemeyenlere işte reklamları engellemenin çok basit yolu
İşte YouTubeyi reklamsız izleme Fırsatı

Video da Dünyanın en popüler çevrimiçi video platformu olan YouTube, kullanıcılarına ücret almadan reklam karşılığında hizmet veriyor. Reklam izlemede rahatsız olupta reklam izlemek  istemeyenler ise youtubenin  premium üyeliğini parayla  satın alarak kesintisiz reklam izlemeyi engelleyen bu  bölünmeden hizmet alıyor.

Ücretsiz Youtubeyi izleyenler izleme esnasında reklamları aniden videonun başında, ortasında, en heyecanlı yerinde kesilerek reklamların izlemeye  devam ederler.

YouTube'da bu can sıkıcı reklamlar yüzünden izlediğinden keyif alamayanlar, reklamsız izlemek için belirli bir ücret ödemek zorunda. Ancak bu ücreti ödemek istemeyenlerin sayısı da bir hayli fazla. Bu nedenle çeşitli engelleme yöntemleri araştırılıyor.

YouTube'da reklam çıkmamasının bir yolu varmı varsa eger bunun için neler yapılmalı? Reklamsız YouTube nasıl izlenebilinir yolları ve ayrıntsı  bu haberimizde

İşte para ödemeden reklamsız YouTube izlemenin yolu


Youtubeyi reklamsız izlemenin bir  engelleyici programı Adblock

Bu konuda milyonların kullandığı  Adblock For Youtube programı otomatik reklam atlama, reklam engelleyici, hatta youtube ana ekranında reklam banner gizlemeyi sağlar.

AdBlock For YouTube, tüm internet kullanıcıları tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir. Adından da anlaşılacağı gibi YouTube platformundaki tüm reklamları engelleyen bir uygulamadır.

Url adresi Com dan sonra yazılacak Tek nokta ile reklamları engelleyin

YouTube videosundaki reklamlardan kurtulmak için videonun URL’sine ufak bir dokunuş yapmamız da yeterli olacaktır. Nasıl engellenirin yolunu kimse sabrınızı çok zorlamadan hemen anlatmaya çalışalım işte size engellemin çok kolay yolu “www.youtube.com/"videonun URL’si)" yerine "www.youtube.com./(video URL’si)" yani url adresinin belirli kısımkndz yer alan Yani YouTube’un URL kısmında yer alan “.com/” yerine ".com./"yazarak  reklamsız izlemenin keyfini çıkarmaya başlayın.



Bir Yorum Yaz




Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar