LG'nin OLED ekranlı katlanabilir laptopu tanıtıldı. - Haberportalim.com LG'nin OLED ekranlı katlanabilir laptopu tanıtıldı. - Haberportalim.com 

LG'nin OLED ekranlı katlanabilir laptopu tanıtıldı.


LG'nin 17 inçlik katlanabilir OLED'i 4 Ekim'de 3.726 Dolar şimdiki kurla yaklaşık 101.719 TL fiyatla satışa sunulacak.
LG'nin OLED ekranlı katlanabilir laptopu tanıtıldı.

Lenovo, 2020'de ilk katlanabilir dizüstü bilgisayarı piyasaya sürdü ancak katlanabilir bilgisayarların ilk gerçek dönemi daha yeni yeni başlıyor. Bugün LG, HP'nin bu ayın başlarında ilk denemesi olan Spectre Katlanabilir PC'yi duyurmasının hemen ardından, katlanabilir ekranlı dizüstü bilgisayarı duyuran en son OEM oldu.

LG şu ana kadar Gram Fold'u yalnızca Güney Kore'de duyurdu. LG'nin dizüstü bilgisayarı açıldığında ve 17 inçlik bir tablet gibi kullanıldığında 9,4 mm (0,37 inç) kalınlıkta, Alternatif olarak OLED PC, yaklaşık 12,2 inçlik bir dizüstü bilgisayar gibi kullanılmak üzere ikiye katlanabilir. İkinci formda, alt ekranda sanal bir klavye görünebilir ve bir Bluetooth klavyeyi alt ekrana yerleştirebilir veya bir klavyeyi sistemle kablosuz olarak eşleştirebilirsiniz. Ekran, inç başına 188,2 piksel piksel yoğunluğu için 1920×2560 piksele sahiptir.

Katlanabilir bilgisayarların bir özelliğinin de taşınabilirlik olması gerekiyor. Gram Fold,  (1,250 gr) ağırlığındadır ve bu, LG'nin en yeni Gram kapaklı dizüstü bilgisayarından bile daha hafiftir.

LG'nin dizüstü katlanır bilgisayarı, 3,4 GHz'e kadar 8 Verimli çekirdeğe (E-çekirdek), 4,6 GHz'e kadar iki Performans çekirdeğine (P-çekirdeği), 12 iş parçacığına sahip Intel Core i5-1335U'ya sahip olacak ve 12 MB önbellek. PC'de ayrıca 16 GB RAM, 512 GB NVMe SSD, 72 Wh pil, Wi-Fi 6E ve iki USB-C bağlantı noktası sahip  olacağı ve  LG, dizüstü bilgisayarda yüzde 99,5 DCI-P3 renk kapsamı olduğunu iddia ediyor.

LG, Gram Fold'un 4 Ekim'de 3.726 Dolar 101.719 TL fiyatla satışa sunulacak

LG, katlanabilir bilgisayarını henüz ABD'de veya diğer ülkelerde onaylamamış olsa da ABD'de çıkması oldukça muhtemel. LG daha önce çığır açan ürünlerini ABD ve ötesinde satmadan önce Güney Kore'de piyasaya sürüyordu.



Bir Yorum Yaz




Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar