Müjde Evde Bakım maaşına Dev Zam - Haberportalim.com Müjde Evde Bakım maaşına Dev Zam - Haberportalim.com 

Müjde Evde Bakım maaşına Dev Zam


Evde Bakım Maaşına dev zam geldi. Memur maaş katsayısı ile birlikte sosyal yardım olan Evde Bakım Maaşı da zamlandı.
Müjde Evde Bakım maaşına Dev Zam

Evde Bakım Maaşı alan vatandaşlara büyük müjde geldi. Memur maaş zammının belli olması ile birlikte Evde Bakım Maaşı alan vatandaşlarında  zamları ortaya çıktı. Evde Bakım Maaşından Milyonlarca insanın  faydalandığı zam oranları Nihayet netleşirken yeni zamlı Evde Bakım Maaşı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından sosyal medya üzerinden açıklandı.  Evde Bakım Maaşı ne kadar oldu? Zamlı Evde Bakım Maaşı ile ilgili son dakika gelişmeleri haberimizde.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda, memur maaş katsayısındaki yeni düzenleme sonrası içinde Evde Bakım Maaşıda olan sosyal yardım paketlerine zam yapıldığını bildirdi.

YENÄ° ZAMLI EVDE BAKIM MAAÅžI BELLÄ° OLDU

Bakan Göktaş'ın açıklamasına göre, yeni düzenlemeyle Evde Bakım Maaşı
18 yaş altı engelli yakını olan vatandaşlara ödenen engelli yakını aylığı 1.594 TL'den 1.874 TL'ye, hafif silikozis aylığı 3.445 TL'den 4.050 TL'ye, orta silikozis aylığı 3.938 TL'den 4.629 TL'ye, ağır silikozis aylığı ise 4.388 TL'den 5.158 TL'ye yükseldi.

Bakan Göktaş, yeni düzenlemenin ardından Evde Bakım Maaşı ödemelerini artışlı bir şekilde hak sahiplerinin hesaplarına yatıracaklarını belirtti. Bu zam haberleri, düşük gelirli bireyler ve ailelere yönelik desteklerin iyileştirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Etiketler:


Bir Yorum Yaz




Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar