65 yaş aylığına Dev Zam yapıldı - Haberportalim.com 65 yaş aylığına Dev Zam yapıldı - Haberportalim.com 

65 yaş aylığına Dev Zam yapıldı


65 yaş aylığına Dev Zam yapıldı

65 yaş aylığına dev zam geldi. Memur maaş katsayısı ile birlikte sosyal yardım olan 65 yaş aylığıda zamlandı.

65 yaş aylığı alan vatandaşlara büyük müjde geldi. Memur maaş zammının belli olması ile birlikte 65 yaş aylığı alan vatandaşlarında  zamları ortaya çıktı. 65 yaş aylığı alan  Milyonlarca ailenin faydalandığı zam oranları Nihayet netleşirken yeni zamlı 65 yaş aylığı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından sosyal medya üzerinden açıklandı.  65 yaş aylığı ne kadar oldu? Zamlı 65 yaş aylığı ile ilgili son dakika gelişmeleri haberimizde.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda, memur maaş katsayısındaki yeni düzenleme sonrası sosyal yardım paketlerine zam yapıldığını bildirdi. 65 yaş aylığı, yüzde 40-69 arası yapılan zam oranlarını paylaştı.

65 YAŞ AYLIĞI YENİ ZAMLI  AYLIĞI BELLİ OLDU

Bakan Göktaş'ın açıklamasına göre, yeni düzenlemeyle 65 Yaş yaşlılık aylığı 1.997 TL'den 2.348 TL'ye, Yükseltildi.  

Sosyal yardımlara zam müjdesi yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından sosyal medya üzerinden duyuruldu. Peki, zammı sosyal yardımlar ne zaman hesaplara yatacak? Sosyal yardımlara yapılan zam sonrasında ZAMLI ödeme tarihleri de merak konusu olmuştu. Zamlı ödemelerin 15 Temmuz tarihinden itibaren hak sahiplerinin hesaplarına geçeceği açıkladı.



Bir Yorum Yaz




Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar