Xiaomi Watch S3 Akıllı Saat Değiştirilebilir çerçeveler, HyperOS ve eSim bağlantısıyla piyasaya sürüldü - Haberportalim.com Xiaomi Watch S3 Akıllı Saat Değiştirilebilir çerçeveler, HyperOS ve eSim bağlantısıyla piyasaya sürüldü - Haberportalim.com 

Xiaomi Watch S3 Akıllı Saat Değiştirilebilir çerçeveler, HyperOS ve eSim bağlantısıyla piyasaya sürüldü


Xiaomi 14 ve Xiaomi 14 Pro , Snapdragon 8 Gen 3 SoC ve yeni HyperOS işletim sistemiyle öne çıktı .
Xiaomi Watch S3 Akıllı Saat Değiştirilebilir çerçeveler, HyperOS ve eSim bağlantısıyla piyasaya sürüldü

Xiaomi 26.10.2023 tarihinde  Çin'de bir avuç yeni ürünün piyasaya sürüldüğü mega bir lansman etkinliği düzenledi. Xiaomi 14 ve Xiaomi 14 Pro , Snapdragon 8 Gen 3 SoC ve yeni HyperOS işletim sistemiyle öne çıktı . Xiaomi Watch S3 de aynı etkinlik sırasında piyasaya sürüldü ve birçok ilginç özellik getiriyor. Öncelikle saatin üzerinde benzersiz bir değiştirilebilir çerçeve var. Aynı zamanda Xiaomi'nin HyperOS'undan güç alan ilk saattir. 


 

Xiaomi Watch S3 Özellikleri

Xiaomi Watch S3 yuvarlak bir kadrana sahip ve siyah ve gümüş renk seçenekleriyle geliyor. Bu saatin en önemli özelliği, tarzınıza uyacak şekilde değiştirmenize olanak tanıyan "çok yönlü çerçevesi"dir. Çerçeveyi değiştirdiğinizde saat görünümü otomatik olarak buna uygun şekilde değişecektir.

Xiaomi Watch S3, ince çerçeveli, 1,43 inçlik dairesel bir AMOLED ekrana sahip. 8 bit ekran, 60Hz yenileme hızı, 326 PPI ve 600 nit tepe parlaklık seviyesi sunuyor. Xiaomi Watch S3, uykuyu, kalp atış hızını, stresi ve daha fazlasını izlemenize olanak tanıyan bir dizi sağlık izleme özelliğini destekler. Çift bantlı uydu konumlandırma özelliği sunar ve 15 güne kadar pil ömrüne sahiptir.
Xiaomi Watch S3 ayrıca eSIM bağımsız arama ve ağ iletişimini destekleyen yeni HyperOS sistemiyle birlikte geliyor. Bu, telefonunuzu taşımanıza gerek kalmadan doğrudan saat aracılığıyla arama yapabileceğiniz ve internete bağlanabileceğiniz anlamına gelir. Yeni işletim sisteminin ayrıca MIUI, Vela, Mina ve Car OS'nin yazılım mimarisini birleştirerek kullanıcılara daha sorunsuz ve daha kullanışlı bir deneyim sağladığı iddia ediliyor.




Fiyatlandırma ve Kullanılabilirlik

Xiaomi Watch S3, standart sürümün fiyatı 799 yuan (yaklaşık 109 $) ve eSIM sürümünün fiyatı ise 999 yuan (137 $) olacak şekilde piyasaya sürüldü.

Kaynak : Gizmochina.com

 



Bir Yorum Yaz




Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar