Samsung Uygun Fiyatlı Galaxy F15 5G'nin lansmanını duyurdu.


Samsung Galaxy F15 5G. 4 büyük Android güncellemesi, 5 güvenlik güncellemesi alacak olan telefon, segmentinin en iyi sAMOLED ekranına sahip. 6000 Mah bataryaya sahip olacak.
Samsung Uygun Fiyatlı Galaxy F15 5G'nin lansmanını duyurdu.

Samsung, kendisini önceki modellerden ayıran, segmente özel çeşitli özelliklerle kullanıcılara üstün bir akıllı telefon deneyimi sunan Galaxy F15 5G'nin lansmanını duyurdu. Galaxy F15 5G, segmentinin en iyi 6000mAh bataryası ve sAMOLED ekran, dört nesil Android yükseltmeleri ve kullanıcıların en yeni özelliklerden ve gelişmiş güvenlikten yıllar boyunca yararlanabilmesini sağlayan beş yıllık güvenlik güncellemeleri gibi segmente özel diğer özellikleriyle öne çıkıyor.

“İlk 2024 Galaxy F serisi akıllı telefonumuz Galaxy F15 5G ile müşterilerimizin hayatlarını güçlü cihazlarla güçlendirme kararlılığımızın altını çiziyoruz. Galaxy F15 5G'nin piyasaya sürülmesi, anlamlı inovasyona olan sarsılmaz bağlılığımızı ifade ediyor ve kullanıcıların tüm potansiyellerini ortaya çıkarmalarına olanak tanıyor" dedi Samsung Hindistan MX Business Başkan Yardımcısı Aditya Babbar.
“SaMOLED ekran, dört nesil Android yükseltmesi vaadimiz ve beş yıllık güvenlik güncellemelerinin yanı sıra segmentin en iyisi 6000mAh pil dahil olmak üzere yalnızca segmente özel çok sayıda özellik sayesinde, Galaxy F15 5G ile özellikle Z Kuşağı için eğlenceli bir kullanıcı deneyimi sağlıyoruz. Hızlı tempolu bir hayat yaşayan nesil” diye ekledi.


Tasarım ve Sergileme
Galaxy F15 5G, birinci sınıf Galaxy görünümüne sahiptir ve zarafet ve incelik yayar. Galaxy F15 5G, sürükleyici bir izleme deneyimi için segmente özel 6,5 inç sAMOLED ekrana sahiptir. sAMOLED ekran sayesinde, özellikle parlak güneş ışığında sosyal medya akışlarında gezinmek, teknolojiden anlayan Z kuşağı ve Y kuşağı müşterileri için çocuk oyuncağıdır. Kül Siyahı, Groovy Violet ve Jazzy Green renk seçenekleriyle sunulan Galaxy F15 5G, her tarza uyum sağlayacak renk seçenekleri sunuyor.
Pil
Galaxy F15 5G, akıllı telefonunuza iki güne kadar güç sağlayabilen, segmentinin en iyisi 6000 mAh pil ile birlikte gelir ve kullanıcıların en sevdikleri eğlencenin tadını çıkarmalarına olanak tanır. Ayrıca 25W Süper Hızlı Şarj özelliği, cihazın hızla yeniden güç kazanmasını sağlayarak gün boyunca bağlantıda kalmanızı ve üretken kalmanızı sağlar.
İşlemci
Galaxy F15 5G, segmente özel etkileyici özelliklerin yanı sıra, zorlu görevleri kolaylıkla yerine getirebilen MediaTek Dimensity 6100+ yonga setinden güç alıyor. Ek olarak, 12 GB'a kadar ekstra sanal RAM sağlayan RAM plus özelliğiyle birlikte gelir. Bu, uygulamanın sorunsuz çalışmasını sağlar ve kullanıcılar için cihazın çoklu görev yeteneklerini geliştirir.
Kamera
Galaxy F15 5G, videolarda dengesiz veya titrek hareketlerden kaynaklanan bulanıklığı veya bozulmayı azaltmak için Video Dijital Görüntü Sabitleme (VDIS) özelliğine sahip 50 MP üçlü kamera kurulumuna sahiptir. Galaxy F15 5G ayrıca canlı ve net selfieler için 13 MP ön kameraya da ev sahipliği yapıyor.
Galaxy Deneyimleri
Galaxy F15 5G, gerçekten muhteşem bir arama deneyimi için ortam gürültüsünü kesen Ses Odaklama gibi yeniliklerle tüketici deneyimini yeniden tanımlıyor. Galaxy F15 5G, Galaxy Deneyimini yükselten bir dizi heyecan verici özellikle birlikte geliyor. Hızlı Paylaşım özelliği, kullanıcıların dosyaları, fotoğrafları ve belgeleri, dizüstü bilgisayarınız ve sekmeniz de dahil olmak üzere uzakta olsalar bile başka herhangi bir cihazla özel olarak anında paylaşmasına olanak tanır. Ek olarak Galaxy F15 5G, paylaşımlı bağlantıyı zahmetsiz hale getiren Akıllı Erişim Noktası özelliğiyle birlikte geliyor. Cihaz ayrıca, PIN'ler, şifreler ve kalıplar gibi hassas verilerinizi, yazılım ve donanım tehditlerine karşı koruma için kurcalamaya dayanıklı ayrı bir depolama alanında korumak üzere tasarlanmış, çip seviyesinde yerleşik Knox Vault yonga setine de sahiptir.
Geleceğe Hazır
Segmentte bir başka ilki gerçekleştiren Galaxy F15 5G, dört nesil Android yükseltmesi ve beş yıllık güvenlik güncellemesi alacak ve kullanıcıların en son özelliklerin ve gelişmiş güvenliğin önümüzdeki yıllarda keyfini çıkarabilmesini sağlayacak.
Bellek Çeşitleri, Fiyat, Kullanılabilirlik ve Teklifler
Üç çarpıcı renkte (Kül Siyahı, Groovy Mor ve Caz Yeşili) sunulan Galaxy F15 5G, 4GB+128GB ve 6GB+128GB depolama seçenekleriyle geliyor. 11 Mart'tan itibaren Flipkart, Samsung.com ve seçkin perakende mağazalarında satışa sunulacak.
Samsung Galaxy F15 5G fiyatı
Galaxy F15 5G için ilk kez 4 Mart saat 19.00'dan itibaren Flipkart'ta erken indirim başlayacak. Erken indirimde Galaxy Samsung, Galaxy F15 5G’yi 195 dolar başlangıç fiyatıyla Hindistan’da satışa sundu. Bu fiyatlandırma 4GB RAM 128GB depolama için geçerli. 6GB + 128GB’lık modelin fiyatı 205 dolar karşılığında alacaklar

Etiketler:


Bir Yorum Yaz




Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar