Müjde Engelli maaşına Dev Zam - Haberportalim.com Müjde Engelli maaşına Dev Zam - Haberportalim.com 

Müjde Engelli maaşına Dev Zam


Engelli Aylığına dev zam geldi. Memur maaş katsayısı ile birlikte sosyal yardım olan Engelli Aylığıda zamlandı.
Müjde Engelli maaşına Dev Zam

Engelli Aylığı alan vatandaşlara büyük müjde geldi. Memur maaş zammının belli olması ile birlikte Engelli Aylığı alan vatandaşlarında  zamları ortaya çıktı. Engelli Aylığından Milyonlarca insanın  faydalandığı zam oranları Nihayet netleşirken yeni zamlı Engelli Aylığı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından sosyal medya üzerinden açıklandı.  Engelli Aylığı ne kadar oldu? Zamlı Engelli Maaşı ile ilgili son dakika gelişmeleri haberimizde.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda, memur maaş katsayısındaki yeni düzenleme sonrası sosyal yardım paketlerine zam yapıldığını bildirdi. 

YENÄ° ZAMLI ENGELLÄ° AYLIÄžI BELLÄ° OLDU

Bakan Göktaş'ın açıklamasına göre, yeni düzenlemeyle Engelli Aylığı
yüzde 40-69 arası engelli aylığı 1.594 TL'den 1.874 TL'ye, yüzde 70 ve üzeri engelli aylığı ise 2.392 TL'den 2.811 TL'ye yükseldi.

Bakan Göktaş, yeni düzenlemenin ardından Engelli Aylığı ödemelerini artışlı bir şekilde hak sahiplerinin hesaplarına yatıracaklarını belirtti. Bu zam haberleri, düşük gelirli bireyler ve ailelere yönelik desteklerin iyileştirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

ZAMLI ENGELLİ AYLIĞI  NE ZAMAN YATACAK

Sosyal yardımlara zam müjdesi yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından sosyal medya üzerinden duyuruldu. Peki, zammı sosyal yardımlar ne zaman hesaplara yatacak? Sosyal yardımlara yapılan zam sonrasında ZAMLI ödeme tarihleri de merak konusu olmuştu. Zamlı ödemelerin 15 Temmuz tarihinden itibaren hak sahiplerinin hesaplarına geçeceği açıkladı.




Bir Yorum Yaz




Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar