Rüya Gibi 11. Bölüm
Rüya Gibi 11. Bölüm
19/02/2026 21:13 0 3
Aydan ve Emir, arasındaki buzlar erirken abi cezaevinden çıkar çıkmaz planını uygulamaya başlar ve Emir’i vurur. Emir’in vurulması, Aydan ve Emir arasındaki yakınlaşmayı daha da derinleştirir.Efe, Emir’in infaz edileceğini öğrenir ve otele beklenmedik bir planla gider. Otelde Aydan ile Emir arasındaki aşka tanık olan Okan, bu gerçeği Efe’ye söyleyip söylememe ikilemiyle karşı karşıya kalır. Kuaförde ise Hayriye ile Çido arasındaki gerilim giderek tırmanır. Yasemin’in kontrolsüz öfkesi, kazaya dair saklanan sırrı gün yüzüne çıkarır. Çido, acı içinde Efe’ye sığınmak üzere yola koyulurken, Efe de Çido’nun sakladığı gerçeklerin izini sürmektedir. Çido’ya ulaşmaya çalışan Aydan’ı ise kapısına dayanan abisiyle çok daha ağır bir yüzleşme beklemektedir.
Genel Yönetmen: Selim Demirdelen
Yönetmen: Çiğdem Bozali, Barış Erçetin
Senaryo: Emre Özdür, Hazar Kozice, İdil Ezgi Esen
Oyuncu kadrosu: Seda Bakan (Aydan), Uğur Güneş (Emir), Ahsen Eroğlu (Çiğdem), Emre Bey (Efe), Şebnem Bozoklu (Fikriye), Kerem Can (Eralp), Burcu Kirman (Yasemin), Yağmur Özbasmacı (Sevda), Yeliz Korkmaz (Sezen), Toprak Kahraman (Aras), Alper Kut (Boris), Furkan Murat Uğur (Mete), Aslıhan Çelik (Ela), Taylan Güldere (Okan) ve Devrim Yakut (Hayriye) ve Menderes Samancılar (Muhittin) gibi birbirinden başarılı ve usta isimler yer alıyor.
Dizinin konusu ise şöyle; Aydan (Seda Bakan), İstanbul’un bir kenar mahallesinde kuaförlük yaparken kendini lüks bir güzellik merkezinin sahibi olarak bulur. Yeni işindeki gölge patronu, kimsenin hakkında hiçbir şey bilmediği gizemli iş insanı Emir (Uğur Güneş)’dir. Aydan, Emir’in dünyasına uyum sağlamaya çalışırken, zoraki ortağı, yetimhanede büyümüş serseri ruhlu Çiğdem’in (Ahsen Eroğlu) başına açtığı dertlerle de uğraşmak zorunda kalır. Emir’i takip eden gözü kara komiser Efe’nin (Emre Bey) yolu da kaçınılmaz olarak Çiğdem’le ve kuaförle kesişir. Aydan tüm bu kaos içinde teselliyi can dostu manikürcü Fiko’da (Şebnem Bozoklu) bulmaya çalışırken, Aydan’ın yeni lüks dünyasını hazmedemeyen eski kocası, yetenekli kuaför Tarık da (Celil Nalçakan) her gün başka bir belayla karşılarına çıkar.



iPhone’larda pil sağlığı nasıl artırılır? İşte 5 etkili yöntem
"Oje ile abdest alınır" dedi milyonlar ayağa kalktı