Uçak Yolculuğunda İnternet ve Haberleşme Serbest Olacak - Haberportalim.com Uçak Yolculuğunda İnternet ve Haberleşme Serbest Olacak - Haberportalim.com 

Uçak Yolculuğunda İnternet ve Haberleşme Serbest Olacak


Uçakla Seyahat edenlere güzel bir müjde Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, yolcuların seyahat sırasında rahatça mesajlaşabileceklerinin müjdesini verdi.
Uçak Yolculuğunda İnternet ve Haberleşme Serbest Olacak

İnternetin ve mobil telefonların hayatımızda yer alması ile birlikte  Uçak yolculuklarında uzun yıllardır güvenlik gerekçesi ile telefonların kapatılması ya da uçak moduna alınması tavsiye  ediliyor.  Mobil Telefonlarımızın  açık olmasından dolayı yaşanan herhangi bir uçak kazası bulunmasa da yaşanacak en küçük bir sorun birçok insanın hayatını tehlikeye atacağından ötürü şimdiye kadar hep kapatılması güvenlik açısında hep bu tür bir yol izlendi.



Uçaklarda mesajlaşma Artık serbest olacak!

Dünyada Teknolojinin gelişmesi ile birlikte uçaklarda seyahat esnadında bu tür güvenlimle alakalı sınırlamalar yavaş yavaş ortadan kalkıyor. Bazı hava yolları Kendi internet servislerini sunmaya başlayan bu havayolları şirketleri bu sayede uçakta seyahat esnadında yolcuların dünyadan kopmasının önüne geçiyor. Bu süreçte bir güzel haber de Türk Hava Yolları’ndan geldi.

Türk havayolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter üzerinden yaptığı bir açıklama ile birlikte yolcuların seyahat sırasında rahatça mesajlaşabileceklerinin müjdesini verdi. THY’nin yeni servisi ile birlikte tıpkı United Airlines’ta olduğu gibi belli başlı uygulamaların kullanımına izin vermesi bekleniyor.

Ekonomi, business sınıfı yolcuları fark etmeyecek

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter üzerinden yaptığı bir anket ile müjdeyi verirken, uçak yolculuklarında haberleşmenin önünü açan paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Bulutlar üstünde, uçak içinde.. Ekonomi, business fark etmez tüm yolcularımız sevdikleri ile serbestce mesajlaşsalar, iyi olmazmı sorusuna Çok iyi olur veyaÇook iyi olur şeklinde çok istekli şeklinde cevaplar verilmiş.

Çok uzun yolculuklarda seyahat edenler için,  THY Genel Müdürü yaptığı paylaşım ile uçak yolculuklarında dış dünya ile haberleşemeyen birçok kişiyi de sevindirmiş oldu. Saatler boyunca havada kalan yolcular uçuş esnasında çok daha rahat haberleşme fırsatı bulabilecekler.



Bir Yorum Yaz




Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar